MOJ PRORAČUN

Omogućava građanima da sudjeluju svojim prijedlozima u sastavljanju gradskog proračuna

Ušli ste u aplikaciju mojProračun koja vam omogućava da izrazite svoja razmišljanja i prijedloge vezane za Proračun grada Karlovca za 2023. godinu.

Aplikacija je jednostavna za korištenje i nadamo se da ćete svojim prijedlozima doprinijeti proračunskom procesu. mojProračun funkcionira tako da korisnik ima mogućnost predložiti smanjenja ili povećanja iznosa kod određenih proračunskih stavki. Prilikom davanja svojih prijedloga molimo Vas da imate na umu da proračun mora biti uravnotežen, odnosno da ukoliko povećate određenu stavku, sredstva za to morate pronaći umanjujući drugu stavku u proračunu.

Cilj je povećati sudjelovanje građana u kreiranju proračuna koji je temeljni dokument kojim se određuje način trošenja proračunskih prihoda, odnosno novca koje gospodarstvo i građani uplaćuju u proračun, na proračunske rashode, odnosno potrebe svih korisnika gradskog proračuna od poduzetnika do građana.

Nadamo se da ćete Vašim konstruktivnim prijedlozima postati partner i suradnik Gradskoj upravi u podizanju kvalitete života u našem gradu.